Evelí Adam inaugra d'aquí una setmana -el dissabte, 4 de juliol- al Museu de la Garrotxa-Olot l'exposició "L'ànima de la fusta", un viatge des de l'inici d'aquesta matèria al bosc fins a arribar a la peça escultòrica o pictòrica, passant per als diferents processos amb la presència incondicional del temps. Segons explica l'artista, "aquesta és una exposició que vol aproximar el públic al món de la fusta, a l'ànima de la fusta i a l'art que en sorgeix".

L'acte de presentació serà a càrrec de Joan Blanch, i amenitzat per cants antics, a càrrec d' Antoni Madueño, musicòleg i intèrpret de música medieval.

Evelí Adam va ser fuster per vocació i per tradició familiar, però artista per lliure decisió personal posterior. El periodista Claudi Puchades, autor del text que presneta l'exposició, el qualifica de "nou Pinotxo contemporani, un home amb ànima de fusta, ulls d'infant i mans de malabarista, en la pista d'un circ de la vida que és, per a ell, espai de creació plàstica en context expositiu dissenyat com homenatge a aquesta matèria, la fusta, que, amb textures colors, formes i propietats diverses, li ha servit per construir un món personal de perfils primer funcionals que amb el temps han esdevingut obres d'art".