«Volem que el nou disc sigui el millor de Sopa de Cabra»

Demà, en l'edició de paper de Diari de Girona trobaràs una llarga entrevista amb els gironins, avui t'avancem les novetats del seu proper disc i la nova gira

07.07.2015 | 20:22
Nou disc i nova gira dels Sopa de Cabra
Play
«Volem que el nou disc sigui el millor de Sopa de Cabra»

Una de les bandes que més dignitat ha aportat al rock català, si no la que més, està invertint, com un bon empresari, diners i energia en la gira «3, 2, 1...», tres únics concerts d'estiu a Sant Feliu de Guíxols (18 de juliol), Mataró (24 de juliol) i Cambrils (7 d'agost), on desplegaran un escenari immens i espectacular com les grans bandes internacionals.

Gerard Quintana, Josep Thió, Francesc «Cuco» Lisicic, Josep Bosch i Jaume Soler «Peck» avancen a l'entrevista detalls de la gira i del primer disc després de 15 anys de silenci musical. Un disc de cançons noves que es llançarà al mercat a principis de novembre, per les Fires de la seva ciutat, Girona. Els assajos, la forta pencada, l'estan fent a la masia de Josep Thió a Montfullà, lloc on ja assajava la banda en els orígens, quan ignoraven que algun dia podrien demostrar que són uns empresaris solvents que han generat producte interior brut amb la seva creativitat i han dignificat la professió de músic.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema