Sant Feliu de Guíxols va acollir dissabte l'estrena mundial de la cantata La Clàudia Sol té un do, escrita per Miquel Desclot i amb música d'Antoni Miralpeix, encarregada per l'Associació d'Ensenyants de Música de Catalunya per commemorar la desena Escola d'Estiu per a mestres d'educació musical, que s'ha celebrat a la localitat del Baix Empordà.

La iniciativa va ser de l'Escola Municipal de Música de la ciutat, que es va encarregar de tota l'organització i va ser la seu del certamen i dels cursos, juntament amb el col·legi Gaziel. Aquesta Escola d'Estiu va reunir del 7 al 10 de juliol uns 160 docents de música d'arreu dels Països Catalans, tots ells allotjats a la ciutat. Durant els dies de trobada van realitzar tallers de formació musical, cosa que va suposar aproximadament unes vuit hores de classe al dia.

L'alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Carles Motas, va agraïr que l'associació hagués escollit Sant Feliu per aquestes jornades de trobada, i per bé que no s'acostumen a repetir llocs visitats, va convidar-los a tornar.