Sant Feliu de Guíxols rep 160 docents de música a l'Escola d'Estiu

14.07.2015 | 15:06
Docents i alumnes, en l´estrena mundial de la cantata.

Sant Feliu de Guíxols va acollir dissabte l'estrena mundial de la cantata La Clàudia Sol té un do, escrita per Miquel Desclot i amb música d'Antoni Miralpeix, encarregada per l'Associació d'Ensenyants de Música de Catalunya per commemorar la desena Escola d'Estiu per a mestres d'educació musical, que s'ha celebrat a la localitat del Baix Empordà.
La iniciativa va ser de l'Escola Municipal de Música de la ciutat, que es va encarregar de tota l'organització i va ser la seu del certamen i dels cursos, juntament amb el col·legi Gaziel. Aquesta Escola d'Estiu va reunir del 7 al 10 de juliol uns 160 docents de música d'arreu dels Països Catalans, tots ells allotjats a la ciutat. Durant els dies de trobada van realitzar tallers de formació musical, cosa que va suposar aproximadament unes vuit hores de classe al dia.
L'alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Carles Motas, va agraïr que l'associació hagués escollit Sant Feliu per aquestes jornades de trobada, i per bé que no s'acostumen a repetir llocs visitats, va convidar-los a tornar.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Palamós, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema