La XX edició de la Fira de Circ al Carrer de la Bisbal d'Empordà, que se celebra aquest cap de setmana, programa una seixantena d'espectacles amb una gran varietat d'estils a càrrec d'una quarantena de companyies nacionals i internacionals. Circ contemporani, trapezi, clown, aeris, diàbolo, malabars, cable, acrobàcia, música o tallers són algunes de les propostes que es podran veure durant la vintena edició del festival.

La fira s'inicia avui a la nit amb l'espectacle inaugural, amb la proposta Louder de la Sciure de la companyia belga Le Petit Bras. Els cinc acròbates de la companyia presenten un espectacle ple d'humor i d'acrobàcies aèries en una estructura "Art Nouveau", amb dos quadres coreans confrontats i dos trapezis volants.

També aquesta nit, la fira acull una altra de les propostes destacades d'aquesta edició amb el Cabaret Canalla, que reuneix a quatre figures del circ català amb Jorge Albuerne; Fernando Pose, Manel Rosés i José Luis Redondo.

Durant la fira, també es podran veure espectacles premiats en altres festivals com Incert, de la companyia catalana Circ Pistolet (Gran Premi BVVA Espectacle de circ. Premis Zirkolika 2014); Esquerdes de la també companyia catalana Hotel Iocandi (Premi a la millor companyia novella Zirkolika 2014), Gritando sin hacer mucho ruido de la Compagnie Yi Fan (Premi al Millor Espectacle OFF al TAC de Valladolid), o Ekilibuá de la companyia lleonesa Maintomano (Premi Millor Espectacle de Carrer a Feria Teatro Castilla y Leon 2014 a Ciudad Rodrigo).