El grup britànic Spice Girls, una de les bandes de pop més populars de la dècada dels 90, planegen la seva tornada als escenaris en un gira mundial per celebrar el vintè aniversari del seu primer èxit, Wannabe, però sense Victoria Beckham. La informació va circular tot el dia per les xarxes socials, i molts mitjans britànics van afirmar tenir fonts fiables per confirmar-ho, no obstant això, Emma Bunton, una de les integrants de la girl band, va assegurar en una entrevista a la ràdio del seu país que no hi ha res confirmat. «Si alguna cosa passa i es concreta, us ho faré saber», va puntualitzar la cantant.

Per la seva banda, Mel C., que ha gaudit d'una reeixida trajectòria en solitari com a cantant en musicals, va anunciar fa un mes que les noies planejaven celebrar l'aniversari del llançament del seu primer gran èxit. «M'agradaria pensar que podrem tornar a reunir-nos per fer alguna cosa espectacular juntes i celebrar els 20 anys de Wannabe», va afirmar l'artista, que es va preguntar ahir a través dels seus perfils a les xarxes socials si hauria de «començar a practicar les tombarelles».

Les Spice Girls van vendre més de 75 milions de discos i van aconseguir el número u de les llistes d'èxits al Regne Unit en nou ocasions, amb cançons tan populars com Wannabe, Say You'll Be There, 2Become 1, Spice Up Your LifeViva Forever.