El papa Francesc té bona imatge a EUA

05.09.2015 | 00:00

El 66% dels nord-americans té una opinió «favorable» o «molt favorable» del papa Francesc, que visitarà el país a finals de setembre, segons una enquesta. El sondeig de la Universitat Quinnipiac, realitzat amb entrevistes a 1.829 adults del 20 al 25 d'agost, explica que un 18% dels enquestats té una opinió «molt favorable» del pontífex i la d'un 48% és «favorable».
A l'extrem contrari, un 10% assegura tenir una opinió «desfavorable» del Papa i és «molt desfavorable» la d'un 4% dels participants en l'enquesta, el marge d'error és de +/- 2,3 punts percentuals.
El papa Francesc «està provocant un ressorgiment de la confiança en l'Església Catòlica», ja que més catòlics, protestants i aquells sense religió declarada «creuen que el Vaticà porta l'Església en la direcció correcta», va explicar Tim Malloy, director adjunt del centre d'enquestes de Quinnipiac. De fet, un 43% dels enquestats opina que l'Església Catòlica «s'està movent en la direcció correcta», enfront d'un 21% que afirma el contrari.
Procedent de Cuba, el Papa arribarà a Washington el 22 de setembre, on es reunirà amb el president dels EUA, Barack Obama, i oficiarà la missa de canonització del franciscà espanyol Juníper Serra, evangelitzador i fundador de diverses missions a Califòrnia i Mèxic el segle XVIII.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Palamós, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema