Les imatges de la que ja ha estat considerada com "la boda del segle" i que va unir en matrimoni la model Bar Refaeli i l'empresari Adi Ezra es publiquen aquesta setmana en exclusiva mundial a la revista ¡Hola!. La publicació es fa ressó amb un extens reportatge de l'enllaç de Refaeli, una de les tops més famoses i reconegudes del món, que es va casar al luxós hotel Beresheet d'Israel, acompanyada de més de 350 convidats arribats de tot el planeta.

Per a l'esdeveniment es va llogar tot el recinte només per als convidats. La model, que es va fer famosa per la seva relació sentimental amb l'actor Leonardo DiCaprio, va donar el "sí, vull" amb un disseny de Chloé.

En declaracions exclusives per a la revista espanyola, Refaeli afirma que "els nostres respectius pares van estar amb nosaltres durant la cerimònia. Quan la meva mare em va agafar de la mà, les llàgrimes ja no es van aturar". Bar, de 30 anys, i Adi Ezra, de 40, es van conèixer el 2012. "Estic en una relació feliç, ens estimem molt. Tot encaixa i va bé", va declarar Bar fa uns mesos sobre la seva relació amb l'empresari que des del passat cap de setmana ja és el seu marit.

L'enllaç va estar envoltat de polèmica per les exigències de la model, que sol·licitava a Israel tancar l'espai aeri sobre la zona de l'hotel. Les autoritats del país van rebutjar finalment la petició.