El futbolista i model britànic David Beckham, de 41 anys, va ser nomenat ahir com l'«Home viu més sexi de 2015», segons la revista nord-americana People. «És un gran honor, mai em sento com una persona atractiva o sexi» va dir Beckham a la publicació, tot i que al mateix temps va confessar sentir-se «molt agraït».

El guardó va ser avançat en el programa Jimmy Kimmel Live !, de la cadena de televisió ABC, on Beckham no va desaprofitar l'ocasió per agrair als seus pares haver-lo portat al món, al seu perruquer, la seva estilista «i al Photoshop», va dir entre rialles. El futbolista, que va passar per equips de la talla del Manchester United anglès o el Reial Madrid, va comentar a People la recepció de la notícia a casa. «De debò? L'home viu més sexi? De debò?», va dir.

La icona de la moda i marit de la model i Spice Girl Victoria Beckham es va convertir així en el guanyador de la trentena edició del premi, que ha recaigut en edicions anteriors a actors com Johnny Depp, Brad Pitt, George Clooney, Mel Gibson o Richard Gere.