Una de les aspirants a Miss Bèlgica 2016 va sorprendre en la prova de cultura general del concurs en respondre que la capital de Flandes era el president de la regió francòfona de Valònia, el socialista Paul Magnette, informa avui el diari Le Soir.

La flamenca Bo Praet, de 20 anys d'edat, va respondre sense problemes a una primera pregunta en la seva llengua, però quan va ser preguntada en francès sobre la capital de la seva pròpia regió va dir el nom del polític: Paul Magnette.

En fer-li notar els entrevistadors que no era la resposta correcta, Praet es va corregir i va afirmar que la capital de Flandes era Namur, en realitat capital de Valònia, i no de Brussel·les.

El cridaner error no va impedir que la jove Praet fos una de les dues finalistes que van acompanyar la guanyadora en el podi.

El títol de dona més bella de Bèlgica 2016 va recaure sobre l'aspirant estudiant de medicina Lenty Frans, mentre que Praet va ser escollida "Beach Babe" i la seva companya Stephanie Geldhof va optar al guardó de "Miss Sport". Les tres aspirants guardonades són flamenques.