El Col·legi de Metges veta presentar un llibre crític amb les vacunes

L'editorial Llibres de l'Índex qualifica de «boicot» i «censura» el fet d'«impedir un dinar amb la premsa»

24.01.2016 | 08:03

El Col·legi de Metges de Barcelona va impledir ahir la presentació d'un llibre crític amb les vacunes a la seva pròpia seu. L'editorial havia convocat la premsa a un dinar al restaurant de l'entitat, però sense avisar la direcció de la corporació mèdica que, quan se'n va assabentar per la mateixa premsa, va decidir impedir-lo perquè no s'havien seguit els protocols de comunicació d'aquest tipus d'actes. Segons el Col·legi, tots els actes que es fan a la seva seu han de ser comunicats a la direcció i autoritzats.
En un comunicat, l'editorial Llibres de l'Índex ha lamentat el «trist espectacle» i l'actitud del Col·legi de «perseguir qualsevol que gosa fer crítiques a les vacunes», i va qualificar de «boicot» i «censura» el fet d'impedir el dinar amb la premsa.
El llibre es titula Vacunes, una reflexió crítica a partir de la història de la medicina i dels darrers descobriments en biologia, i els autors són el metge valencià Enric Costa, expert en medicina de família, homeopatia, naturopatia i acupuntura, i l'investigador gadità Jesús García Blanca, crític amb el sistema sanitari.
El llibre es va presentar finalment en un restaurant proper i els autors seran tot el cap de setmana a Barcelona promocionant-lo.

Vacunes o malalties
En la nota de promoció del llibre es qüestiona la necessitat de les vacunes, la perillositat dels microbis, el suposat engany de les farmacèutiques i la ciència, i si maten més les vacunes o les malalties. També es pregunta si les vacunes protegeixen els no vacunats i si la medicina és un ciència o una fe.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema