El GEiEG llança una nova programació cultural amb un passeig per l'art contemporani

L'entitat excursionista i esportiva oferirà activitats als seus socis i als no socis

26.01.2016 | 07:02

El Grup Excursionista i Esportiu Gironí (GEiEG) començarà el 30 de gener la seva nova programació cultural amb l´activitat Passegem per l´Art Contemporani, que consistirà en una visita al Bòlit, Centre d´Art Contemporani de Girona. L´activitat inclou una performance de Mar Serinyà.

A més, el GEiEG oferirà un Taller de Combo els dissabtes 13, 20, 27 de febrer i 5 de mar, i una visita al Centre d´Arqueologia Subaquàtica de Catalunya (CASC) els dissabtes 30 de gener i 30 d´abril. Les activitats, de pagament, s´adrecen a socis i no socis. Cal incripció prèvia.

Durant el primer quadrimestre, l´àrea de cultura del GEiEG fa les següents propostes:

Passegem per l´Art Contemporani. Es proposa un passeig per Girona per descobrir el Bòlit, Centre d'Art Contemporani de Girona. Es donarà a conèixer la seva història, les seves arrels i l'exposició de l´artista francesa Orlan, a través del seu treball digital Temps variable i petons de medusa. Després d´aquesta visita a la sala de la Rambla, es visitarà la Girona dels artistes, visualitzant els indrets que han acollit les exposicions al llarg del segle XX. El passeig acabarà a la sala del Bòlit situada a l'antiga església de Sant Nicolau, on hi haurà la segona part de l'exposició d´Orlan i on, a les 12 hores, tindrà lloc una breu performance de l´artista Mar Serinyà. Inscripcions fins el 26 de gener. L´activitat es es farà el 30 de generd´11:00h. a 13:00h. Preus: Soci: 5 euros; No soci: 8 euros.

Taller de Combo. Adreçat als interessats en tocar en grup, fer diferents estils de música i aprendre a estructurar cançons des de cada instrument. Es tracta de càpsules de quatre sessions amb un concert al final del Taller. Activitat adreçada a nois i noies, a partir 12 anys, que toquin algun instrument, de nivell mig o inicial. Inscripcions fins el 9 de febrer a qualsevol de les tres instal·lacions. Mínim de sis participants. Dissabtes dia 13, 20, 27 de febrer i 5 de març. Lloc: GEiEG Sant Narcís, d´11 a 13 hores. Preu total Taller: Soci: 55 euros. No soci: ­­70 euros.

Fem d´arquòlegs subaquàtics. Per als que volen descobrir quina és la feina de l´arqueòleg subaquàtic. De la mà del Centre d´Arqueologia Subaquàtica de Catalunya (CASC), per practicar arqueologia subaquàtica amb material original com àmfores, gerres i altres peces d´època romana, eines utilitzades durant la navegació a l´edat moderna o bales recuperades d´un vaixell medieval. Activitat adreçada a nens i nenes entre 6 i 14 anys amb nocions de natació. Cal portar ulleres d´anar sota l´aigua, casquet i tovallola o barnús. Inscripcions fins el 26 de gener a qualsevol de les tres instal·lacions. Mínim deu participants.
Dissabte 30 de gener i 30 d´abril. Piscina de 50 metres del GEiEG de Sant Ponç, de 12 a 13.30 hores. Preu Soci: Gratuït. No soci: 6,5 euros

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Palamós, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema