El festival Insomni de Girona ha avançat alguns noms d'un cartell de moment encapçalat per Adrià Puntí i La Bien Querida, i també ha comunicat que retarda les dates i passarà a celebrar-se del 9 al 12 de juny. A més a més, el festival abandonarà l'espai de La Copa, on plantava la seva carpa, per traslladar l'activitat a La Mirona, Platea i Yeah! Indie Club, on es faran les actuacions de pagament, però també hi haurà activitats gratuïtes a la plaça Calvet i Rubalcaba i a la plaça del Pallol.

Adrià Puntí presentarà el seu nou disc, La clau de girar el taller, mentre La Bien Querida, que és Anna Fernàndez-Villaverde, presentarà el seu pop elèctric de l'àlbum Premeditación, nocturnidad y alevosía.

A més, hi haurà l'actuació de Cápsula, grup de Martin Guevara (veu i guitarra), Coni Duchess (baix i veu), i Ignacio Villarejo (bateria), i Pantaleó, de Terrassa, que presentarà Reina Victoria.

El trio Sexy Bicycle presentarà Bit Kong, mentre els gironins Waltrapa & The Cashmakers interpretaran Some More Stuff.

El festival ha produït l'espectacle Rock contra la guerra, un muntatge audiovisual amb Dj, ballarins i projeccions que es podrà veure en la inauguració del festival i també en la clausura.