Les companyies d'arts escèniques de Girona s'uneixen en una plataforma

La plataforma elaborarà un estudi de l'impacte econòmic i social de la seva activitat tant a la província com fora d'ella

16.02.2016 | 16:07

Vint-i-dues companyies professionals d'arts escèniques de Girona s'han unit en una plataforma per guanyar visibilitat, compartir recursos i exercir d'interlocutors de referència davant les administracions.

Els responsables de la iniciativa, denominada CAEP (Companyies d'Arts Escèniques Professionals), han presentat avui la relació d'integrants del projecte, en què figuren noms destacats com Mal Pelo, Los Corderos, Teatre de Guerrilla o Cascai Teatre.

La plataforma elaborarà un estudi de l'impacte econòmic i social de la seva activitat tant a la província com fora d'ella per disposar de dades sobre el sector.

De moment, CAEP ha avançat que, els últims quatre anys, les companyies que formen part d'aquest projecte han donat feina a 344 professionals i generat un volum de negoci de 3.120.000 d'euros.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema