Més de 10.500 persones visiten la Phillips Collection en un cap de setmana

14.03.2016 | 07:14

L'exposició Impressionistes i moderns. Obres mestres de la Phillips Collection, que va obrir portes divendres al CaixaForum de Barcelona, ha tingut un gran èxit de públic. En tres dies l'han visitat 10.500 persones, cosa que ha causat llargues cues durant el cap de setmana. Els visitants han pogut contemplar-hi una selecció excepcional de 60 pintures a càrrec de 44 artistes referencials dels dos últims segles, com Picasso, Manet, Degas, Monet, van Gogh, Cézanne, Courbet, Matisse, Modigliani, Braque, Pollock, O'Keeffe o Rothko. La suma d'aquestes obres mestres permet viatjar a través d'alguns dels principals moviments que es van desenvolupar des del segle XIX i fins a la Segona Guerra Mundial.
L'exposició, que s'albergarà al CaixaForum de Barcelona fins el 19 de juny, esdevé una ocasió poc habitual de veure una important representació de la Phillips Collection, mai abans exposada com a tal a Barcelona, per bé que algunes de les seves obres han passat puntualment per algun museu de la ciutat, com el Museu Picasso.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema