L'autor de Maggie May (1971), una de les cançons més escoltades de la història del pop-rock, Rod Stewart, va vendre ahir en poques hores més de 1.500 entrades a més a 300 euros per al concert que oferirà el 9 de juliol al festival de Cap Roig de Calella de Palafrugell.

A l'hora de tancar aquesta edició, Rod Stewart ja només tenia disponibles poc més de 500 localitats del total de 2.118 de l'aforament de la graderia de Calella de Palafrugell.

El cantant britànic va esgotar primer els seients de platea i els de la zona VIP, els més cars, mentre quedaven alguns centenars de seients disponibles a les zones més allunyades de l'escenari, les més barates.

El cantant de la famosa Maggie May, que basa en la pròpia experiència una cançó sobre el despertar sexual amb una dona de més edat, és l'artista de llarg més car d'aquesta edició del festival, amb entrades entre 250 i 350 euros.

D'altra banda, el grup Manel va ser el primer a esgotar completament l'aforament dels Jardins de Cap Roig. A mitja tarda ja resultava impossible adquirir tiquets per a Manel al portal http://www.caproigfestival.com.

Com altres anys, considerat des del punt de vista del preu, la venda va rrencar ahir pels extrems, amb més demanda de les entrades més assequibles i també de les més cares.

La banda irlandesa The Corrs també havia pràcticament esgotat les entrades ahir a la nit, mentre el guitarrista Santana portava molt bon ritme de venda.

No es poden queixar els gironins Sopa de Cabra, que havien liquidat més de la meitat de l'aforament per al seu concert de presentació al jardí botànic de Calella de Palafrugell del nou àlbum Cercles la nit del 16 d'agost.