L'actor britànic Daniel Craig ha rebutjat 68 milions de lliures (88 milions d'euros) per protagonitzar dues pel·lícules més de l'agent James Bond, personatge del que va declarar estar "fart", ha informat avui el diari "Daily Mail".

L'intèrpret, de 48 anys, va comunicar als directors de la companyia MGM Studios que no repetiria en la franquícia de l'Agent 007 perquè "no és el que ell volia", malgrat oferir-li "una gran quantitat de diners".

L'any passat l'anglès va bromejar sobre el seu retorn i va afirmar que abans que enfundar-se de nou el vestit d'agent secret, preferia "tallar-se les venes".

"Spectre" (2015) va ser l'última cinta que va protagonitzar i la seva quarta interpretació com l'agent amb llicència per matar, en la qual va compartir protagonisme amb Léa Seydoux, Christoph Waltz i Monica Belluci.

"Daily Mail" va apuntar que Craig va informar als productors que aquesta pel·lícula seria el seu comiat de la saga, si bé "la companyia creia que tornaria si aconseguien un acord econòmic".

Segons sostenen, una lesió en el genoll mentre rodava "Spectre" va ser el detonant que va portar Craig penjar definitivament el vestit de 007.

Tots els indicis apunten ara al britànic Tom Hiddleston, conegut pel seu paper en les pel·lícules "Thor" i "Avengers", com a proper James Bond.

L'actor de 35 anys es va reunir la setmana passada amb el director i la productora de la franquícia, Sam Mendes i Barbara Broccoli, respectivament.

Altres noms que sonen com a favorits per substituir a Craig són els londinencs Idris Elba i Daniel Lewis.