carta als turistes. benvinguts!

02.07.2016 | 00:00

Sigueu benvinguts als indrets del Bisbat de Girona que heu escollit per passar algunes setmanes o alguns dies, per viure-hi les vacances, descansar, gaudir de la natura, divertir-vos i descobrir pobles i ciutats amb història, tarannà, costums i patrimoni cultural que us poden sorprendre gratament. Segurament us trobreu en família, retrobareu o fareu amics, i coneixereu altres persones. Per això, aquest és temps de descans i d'enriquiment personal.
Estic convençut que tots desitgeu recuperar forces i ànims, i de descarregar les tensions viscudes durant els mesos de treball i d'exercici de les vostres responsabilitats.
Desitjo que aquí us trobeu com a casa vostra, ben servits pels nostres hotelers, restauradors, responsables dels càmpings i servidors públics. Sobretot desitjo que us sentiu ben acollits a les nostres parròquies i comunitats crisitanes pels preveres, diaques i fidels, ja sigui per participar en les celebracions de la fe i en les pregàries, perquè necessiteu algun servei de l'Església, o per interessar-vos pel patrimoni cultural que hem heredat de moltes generacions, i que és manifestació de les arrels cristianes del nostre poble.
Alhora, us prego amb humilitat que penseu en totes aquelles persones que amb el seu treball i dedicació estan al vostre servei. Segur que us serviran tan bé com sigui possible, però no oblideu la seva dignitat i el respecte que els és degut.
Cal harmonitzar la vida dels ciutadans que han de treballar amb els qui gaudiu d'uns dies més de llibertat i de temps liure, fins i tot durant el vespre o la nit. Penseu-hi quan organitzaeu o participeu en activitats de lleure i diversió.
Us aconsello que no us limiteu a mirar, sinó que sigueu capaços de «contemplar», perquè aleshores descobrireu, no només allò més superficial, sinó l'entranya i l'esperit d'aquests indrets i la seva gent. Aleshores tornareu a casa vostra, no solament descansats, sinó enriquits i humanitzats. (extret del Full Parroquial).

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema