carta als turistes. benvinguts!

02.07.2016 | 00:00

Sigueu benvinguts als indrets del Bisbat de Girona que heu escollit per passar algunes setmanes o alguns dies, per viure-hi les vacances, descansar, gaudir de la natura, divertir-vos i descobrir pobles i ciutats amb història, tarannà, costums i patrimoni cultural que us poden sorprendre gratament. Segurament us trobreu en família, retrobareu o fareu amics, i coneixereu altres persones. Per això, aquest és temps de descans i d'enriquiment personal.
Estic convençut que tots desitgeu recuperar forces i ànims, i de descarregar les tensions viscudes durant els mesos de treball i d'exercici de les vostres responsabilitats.
Desitjo que aquí us trobeu com a casa vostra, ben servits pels nostres hotelers, restauradors, responsables dels càmpings i servidors públics. Sobretot desitjo que us sentiu ben acollits a les nostres parròquies i comunitats crisitanes pels preveres, diaques i fidels, ja sigui per participar en les celebracions de la fe i en les pregàries, perquè necessiteu algun servei de l'Església, o per interessar-vos pel patrimoni cultural que hem heredat de moltes generacions, i que és manifestació de les arrels cristianes del nostre poble.
Alhora, us prego amb humilitat que penseu en totes aquelles persones que amb el seu treball i dedicació estan al vostre servei. Segur que us serviran tan bé com sigui possible, però no oblideu la seva dignitat i el respecte que els és degut.
Cal harmonitzar la vida dels ciutadans que han de treballar amb els qui gaudiu d'uns dies més de llibertat i de temps liure, fins i tot durant el vespre o la nit. Penseu-hi quan organitzaeu o participeu en activitats de lleure i diversió.
Us aconsello que no us limiteu a mirar, sinó que sigueu capaços de «contemplar», perquè aleshores descobrireu, no només allò més superficial, sinó l'entranya i l'esperit d'aquests indrets i la seva gent. Aleshores tornareu a casa vostra, no solament descansats, sinó enriquits i humanitzats. (extret del Full Parroquial).

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cultura

El Museu d´Art recuperarà els 9.000 euros de les pintures falses de Pere Mates

Clusellas ha avançat que l'any vinent faran una exposició on confrontaran els quadres autèntics i...

Sergio Blanco busca «submergir l´espectador en la dinàmica del thriller» a «La ira de Narciso»

Sergio Blanco busca «submergir l´espectador en la dinàmica del thriller» a «La ira de Narciso»

Dirigeix a l'actor Gabriel Calderón, a qui defineix com "una veritable bèstia teatral", en un...

El museu del Mamut es ven els ullals pel Wallapop

El museu del Mamut es ven els ullals pel Wallapop

Costen 500 euros i també es poden comprar vestits o fòssils a bon preu

La Mercè es converteix en una disco dels 70

FUNKY, FUNKY!Companyia: Orelles de xocolata.CC La Mercè, diumenge 23 d'octubre. Festival temporada...

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Palamós, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema