"Vides fluides" indaga en el misteri de la identitat

L'exposició és una obra dels guanyadors de la Beca Internacional de Primavera de l'Escala

25.07.2016 | 07:11
L´Elina i en Jofre expliquen la seva obra al públic.

La Casa del Gavià de l'Escala va presentar ahir Vides fluides, una exposició dels guanyadors de la Beca Internacional de Primavera de l'Escala, la pintora anglesa Elina Cerla i l'escriptor barceloní Jofre Casanovas.
L'objectiu de la mostra, que combina la pintura i l'escriptura, és captar les infinites facetes de la identitat humana. A partir d'una sèrie de models, Cerla n'ha captat el retrat mitjançat la pintura i utilitzant sobretot colors relacionats amb el mar, i Casanovas ha elaborat un escrit per a cadascun d'aquests. Tal com ha explicat la pintora al Diari de Girona,l'escrit "no adopta una forma narrativa", sinó que es tracta d'un "diàleg establert amb el model, i que retrata la seva personalitat". A més, també s'ha instal·lat una projecció sonora, amb la qual es sentiran els textos sobre cada model, recitats per la persona que ell mateix ha escollit.
Vides fluides es podrà visitar fins al 15 d'agost. Després de l'estiu, els autors tenen la intenció de presentar un llibre recull del material de la mostra.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema