L'obertura del Festival de Cinema Fantàstic de Sitges porta el tema de la maternitat a l'extrem del terror psicològic amb la pel·lícula Inside, del cineasta sevillà Miguel Ángel Vivas, que sense ser un remake fa un pas més enllà a la història gore de la cinta francesa À l'intérieur.

En la presentació de la pel·lícula davant els mitjans de comunicació, Miguel Ángel Vivas va explicar al respecte: "Des del principi es va parlar de fer un remake de la pel·lícula original, que a mi em fascina i de la que no canviaria res, i per això vam optar per fer una adaptació, la nostra versió".

Les dues cintes parteixen de la mateixa premissa: "una dona embarassada, amb les seves pors i els seus dubtes de si serà una bona mare, i l'amenaça d'una altra dona que vol treure-li el nadó", però a partir d'aquí, van canviar "el to" per allunyar-se "de l'original".

En aquest desig d'allunyar-se de la pel·lícula original, Vivas, i els guionistes Jaume Balagueró i Manu Díaz, van decidir fins i tot treure els dos personatges de la casa.

"El personatge que interpreta Rachel Nichols té -segons Vivas- por de passar de dona a mare; i, de fet, el film està plantejat de manera que cada seqüència de la pel·lícula és gairebé una contracció".

De fet, la pel·lícula s'estrenarà a la primavera a Espanya i ja té compromisos en altres països.

Rachel Nichols va acceptar el paper perquè "era una història de por i thriller" però li agradava que fos "una història real" i, com no ha estat embarassada, l'experiència de lluitar per la seva vida i escapar "ha estat un repte".