Avui comença una nova Festa del Cinema, tres dies de descompte en el preu de les entrades a la majoria dels cinemes espanyols. Durant els dies 24, 25 i 26 d'octubre, el cost de l'entrada passa a ser de 2,90 euros. Consulta aquí les sales adherides a la Festa del Cinema.

Si volem gaudir d'aquesta promoció, prèviament t'has d'acreditar. Aconseguir la teva acreditació és gratuït i el procediment, molt senzill. A continuació t'expliquem com es fa.

En primer lloc, accedeix a la pàgina web de la Festa del Cinema i entra a l'apartat 'Aconsegueix la teva acreditació'. Si ja et vas registrar en el seu moment en alguna Festa del Cinema prèvia, només hauràs d'introduir el teu email i data de naixement i el document acreditatiu t'arribarà de manera automàtica a la teva safata d'entrada.

Si, per contra, aquesta és la primera vegada que t'acredites a la Festa del Cinema, hauràs d'emplenar un petit formulari després de clicar en 'Acreditació nova'. Existeix l'opció de registrar-se individualment o en un grup de fins a 10 persones. Quan hagis introduït les dades de tots els teus amics, les acreditacions s'enviaran per correu electrònic. Tan sols et queda imprimir-les i acudir amb elles al cinema.

Queden exclosos d'aquest requisit els majors de 60 anys i els menors de 14. Els que formin part d'aquests dos col·lectius, tan sols hauran d'ensenyar el seu DNI a taquilla per demostrar la seva edat i beneficiar-se automàticament del descompte.