Autor de totes les lletres i totes les músiques, Eduard Boada, cantant de la desapareguda banda Frenètic, s’ha envoltat d’un quintet per enregistrar el seu primer àlbum en solitari, Pàgina en blanc

L’artista, que ja ha presentat el treball ni més ni menys que a l’Auditori de Santa Coloma de Farners, la ciutat que el va veure néixer l’any 1980, espera iniciar una gira a partir del 2017.

El disc és un recull de l’obra pròpia que l’artista ha elaborat durant els darrers cinc anys, a partir de la dissolució de Frenètic.

«Hi ha cançons d’amor i de lluita contra una malaltia, i també cançons del que jo anomeno adéu». El cantant aclareix que no és que pateixi en pròpia carn cap d’aquestes temàtiques que tracten les seves cançons, però sí que li ha tocat a la vida «animar algú a sortir del pou de la malaltia». «La música pot ajudar-hi», s’explica, i posa com a exemple el seu tema No et rendeixis.

Eduard Boada reconeix que entre els artistes que més l’influencien hi ha Bruce Springsteen i Los Suaves, i admet que ha escoltat molt Sopa de Cabra i Antonio Vega, a més de parar atenció a la «sensibilitat i manera de transmetre» de Los Secretos.

El quintet que l’acompanya està integrat per Àngel Abad (bateria), Albert Ramos (baix), Marc Sànchez (guitarres), Eduard Blavi (piano i teclats) i Lluís Costa (guitarres i teclats). A més, hi ha les veus de Marta Pérez i Xavi Colomar, Chase.