L'autòpsia practicada al músic britànic George Michael, mort el passat dia de Nadal als 53 anys, ha acabat amb resultats «no concloents», per la qual cosa es necessitaran «noves proves», va indicar ahir la policia.

L'estrella va ser trobat sense vida a la seva residència a Goring-on-Thames, al comtat anglès d'Oxfordshire, per la seva actual parella, el ciutadà libanès Fadi Fawad.

Es creu que Michael va morir a causa d'una aturada cardíaca i fins ara s'ha descartat que hi hagi hagut alguna circumstància «sospitosa» en la seva mort.

«La causa de la mort no és concloent i cal dur a terme més proves», va apuntar ahir un portaveu del cos policial de Thames Valley, que va agregar que els resultats d'aquestes noves anàlisis no es coneixeran probablement fins d'aquí a «diverses setmanes».

La mateixa font policial va dir que la defunció del cantant britànic «segueix sent considerat inexplicable però no sospitosa».

El publicista del músic, una de les estrelles més reconegudes del món del pop de les dècades dels 80 i 90, va assenyalar que els familiars i amics de Michael s'havien sentit «commoguts» per les «increïbles mostres d'afecte» expressades pels seguidors de l'artista després de la seva defunció.

El cantant londinenc, el nom real del qual era Georgios Kyriacos Panayiotou, va vendre durant la seva carrera més de 100 milions d'àlbums per tot el món.

La seva última parella, Fadi Fawad, es va referir a Michael com «una bella persona» i un «home amable i generós».