El Festival Strenes de Girona va difondre ahir un breu vídeo amb el qual, per tercer any consecutiu, dona pistes per descobrir l'artista que protagonitzarà el concert inaugural sorpresa des del terrat de l'Oficina de Turisme de la Rambla. Fa dos anys, el grup va ser Sopa de Cabra i l'any passat, Love of Lesbian.

En aquesta ocasió, el clip mostra un músic de carrer interpretant una tonada coneguda al Pont de Pedra de Girona, a la zona on se situarà el públic assistent al concert el proper 25 de març.

Ho fa amb un petit instrument llatinoamericà el nom del qual resultarà familiar als amants de la música mestissa a Catalunya.

La darrera pista és un nas de pallasso, que el músic recull de la funda del seu instrument i es col·loca al nas.

El nom del grup que inaugurarà l'Strenes, un dels moments més especials del festival, es desvetllarà divendres 24 de març.

A les xarxes socials ja s'especula que una de les possibilitats és el grup Txarango, del Ripollès. Encara no ha tret el disc però fa pocs dies han presentat el primer single i han anunciat que a partir del 20 de març aniran difonent les noves cançons diàriament.

El concert gratuït d'aquest artista secret tindrà lloc dissabte 25 de març a les sis de la tarda al terrat de l'oficina de turisme del Pont de Pedra de Girona.