MARIA JACOBS · 19:00 HPLAÇA DE LA PALMERA

Maria Jacobs, finalista del concurs de música Joan Trayter presentarà la seva proposta pop al festival.

DAMARIS GELABERT · 19:00 HRAMBLA

Dàmaris Gelabert, autèntic ídol pels més petits de la casa, demostrarà el seu gran poder de convocatòria divendres a la tarda a la Rambla.

LAKASTE · 20:00 HPLAÇA DE LA PALMERA

Lakaste, la guanyadora del Sona9, el concurs de bandes emergents més important del país, presentarà el seu nou disc on s’hi pot trobar una fusió de música d'autor, folk, indie, amb lletres que sorprenen

MAÏA VIDAL · 21:00 HBALCONADA PLAÇA JOSEP PLA

Maïa Vidal una altra de les artistes més ben valorades del país, domina a la perfecció la música electrònica amb el pop i juga amb les melodies per signar cançons enganxoses com la de l'anunci d'Estrella Damm de 2015, o àlbums de culte aptes pels més melòmans.

BLAUMUT · 22:00 HPLAÇA CATALUNYA

Blaumut, un dels grups catalans de més èxit de l'escena pop-folk presentaran el seu tercer disc Equilibri, que ha significat un pas important en la seva consolidació.

RAPH DUMAS & COBLA SANT JORDI · 22:30 HPLAÇA DE LA PALMERA

La Cobla Sant Jordi, la cobla més important del país actuarà amb el dj i productor francès Raph Dumas, presentant un espectacle on la música electrònica i la cobla es fusionen de manera brillant en un espectacle anomenat Coblism. Aquest acte servirà per commemorar el segon centenari del naixement del músic i compositor mort a Figueres, Pep Ventura.

ZOO · 23:00 HRAMBLA

Els valencians ZOO, un dels grups de referència del circuit de festivals del país, presentaran el seu segon àlbum Raval. El seu particular estil a mig camí entre el hip hop, la música tropical i l'electrònica amb lletres punxegudes enganxa allà on van..

MUSELESS · 23:30 HBALCONADA PLAÇA JOSEP PLA

Museless és una de les artistes revelació de l’any en el panorama musical electrònic de Barcelona. En només un any, Museless ha aconseguit el que molts artistes aconsegueixen en anys: llançar un primer EP anomenat "Grey Boy", convertir-se en la "nova musa electrònica" i gravar el seu primer disc “Dichotomic History”. El seus directes són una experiència sonora, on música i art s’uneixen per crear un viatge visual i sonor inoblidable.

LA IAIA · 00:00 HPLAÇA CATALUNYA

La Iaia es presenta a l'Acústica amb nou disc sota el braç i amb la certesa de ser un dels grups de l'any del nou pop folk del país. La seva trajectòria està farcida d'èxits i les cançons de Tornar a ser tu segur que no decebran.

TXRANGO · 1:00 HRAMBLA

Txarango ha esdevingut el grup de l'any per mèrits propis. És el grup de referència del públic jove i familiar del país i un dels grups més exportables que tenim a casa nostra. A l’Acústica presentaran el seu esperat tercer disc, El Cor de la Terra..

RAMON MIRAVET · 1:30 HPLAÇA DE LA PALMERA

Ramon Mirabet, amb tan sols un disc al mercat ha demostrat ser un dels nous valors del país. La seva autenticitat i savoire faire l'ha dut a actuar arreu de l'estat. Un directe potent, uns ritmes que enganxen i un carisma innat són els atractius de Mirabet.