Prestige Group, amb seu a Roses, edificarà un hotel al futur Parc Aeroportuari situat al costat del CIM la Selva i de l'aeroport de Girona. La companyia de la família Moyano, a través d'Hotels Rosincs SL, participa en una unió temporal d'empreses (UTE) al costat de la constructora Proinosa, l'especialista en centres de convencions Gestió i Serveis Trade Center, i la consultora immobiliària Iter Metropolità.

Aquesta UTE ha presentat l'única oferta per al concurs en què s'adjudicarà la construcció i explotació de les instal·lacions del parc. L'única possibilitat perquè no li sigui adjudicada la construcció és que el concurs sigui declarat desert.

El parc aeroportuari

L'empresa pública Cimalsa va impulsar a finals de 2007 la urbanització del Parc Aeroportuari i Logístic al costat de la Central Integrada de Mercaderies (CIM) la Selva. Es tracta d'un sector, de prop de 34.000 metres quadrats, que oferirà serveis complementaris a les empreses logístiques instal·lades al CIM i als usuaris de l'aeroport de Girona, amb àrees comercials, aparcaments, hoteleria i restauració.

El projecte va arrencar l'abril de 2007, quan es va aprovar la modificació del Pla parcial del CIM la Selva, per tal d'impulsar la implantació del Parc Aeroportuari.

Així, es donava llum verda al desenvolupament d'aquesta nova àrea adaptada per acollir diferents instal·lacions complementàries.

Prestige Group, fundat per la família Moyano, compta amb una desena d'hotels a tot Espanya. Entre alguns dels projectes pendents d'inagurar, el complex termal de Jafre, i el conegut com a "hotel bosc", un projecte situat a la Gran Via de l'Hospitalet de Llobregat, que es caracteritza per la seva gegantina malla de 6.500 plaques fotovoltaiques que imiten les fulles d'un arbre.