La companyia Inditex ha traslladat la distribució de Lefties des de la planta ubicada al polígon industrial d'Onzonilla (Lleó) a la plataforma logística de Tordera, segons van informar fonts de la companyia.

En concret, la planta lleonesa donarà servei únicament a la cadena Zara amb una superfície construïda de 40.000 metres quadrats, al temps que la de Tordera, amb 175.000 metres quadrats de superficie, acollirà la distribució de Lefties, una marca que el grup gallec inclou dins del format Zara, malgrat comptar amb un centenar de botigues a Espanya, Portugal i França.

"En el moment que tens disponibilitat logística tractes de reordenar-la a les necessitats de cada moment", van assenyalar les mateixes fonts, que van desvincular aquest trasllat del creixement de l'ensenya.

En concret, Inditex compta actualment a Barcelona amb tres plantes logístiques (Tordera, Palafolls i Sallent de Llobregat) que donen servei a les marques Massimo Dutti, Oysho, Bershka i Stradivarius, a les quals se sumaran a partir d'ara els productes de les botigues Lefties.