Només tres marques s´acullen al Pla Renove de Pneumàtics

 

MADRID | EUROPA PRESS/DDG El Pla Renove de Pneumàtics, impulsat pel Ministeri d'Indústria, Turisme i Comerç, va entrar ahir en vigor amb l'obertura del termini per a la concessió de les subvencions a la compra de pneumàtics més eficients a canvi de substituir els antics, contemplades en el pla, al qual només s'han acollit tres fabricants o importadors de rodes i al voltant de 1.300 tallers.
Aquesta iniciativa, recollida en el marc del Pla d'Intensificació de l'Estalvi i l'Eficiència Energètica d'Espanya, estarà vigent fins al pròxim 15 de desembre o abans, en el cas que el pressupost, de 4,8 milions d'euros, s'esgoti abans.
     Els fabricants i importadors de pneumàtics van disposar del període comprès entre el 26 d'abril i el 17 de maig per sol·licitar la inclusió dels seus productes en el Catàleg de Pneumàtics del Idae. Les tres marques de pneumàtics que podran acollir-se a aquestes ajudes són Pirelli, GT Radial i Nankang Ruber Tiri.
     Aquest Catàleg de Pneumàtics del Idae està format per les marques que "voluntàriament" ha decidit adherir-se al programa i han acreditat de la forma adequada el compliment dels requeriments tècnics necessaris per ser objecte d'aquestes ajudes que persegueixen l'eficiència energètica.

Consultoris

Consultori legal

L'equip d'advocats de Prat Sàbat es posa al vostre servei i respon cada dijous les preguntes rebudes


Enllaços recomanats: Premis cinema