La Mobile World Capital tindrà un impacte sobre l'economia catalana que els seus promotors calculen en 3.500 milions d'euros acumulats en el període 2012-2018, dels quals uns 300 corresponen al primer any, derivats bàsicament de la repercussió del Congrés Mundial.

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Miquel Valls, va dir que la celebració del congrés mundial de telefonia a Barcelona, el Mobile World Congress, suposarà des del 2012 fins al 2018 un impacte econòmic superior a uns Jocs Olímpics.

En una entrevista concedida al canal 3/24 va destacar que acollir aquest congrés durant quatre dies té un important impacte econòmic, d'entre 270 i 300 milions d'euros, i és clau per projectar la imatge de Barcelona arreu del món.

"L'impacte que suposa el MWC sigui seu permanent des del 2012 fins al 2018 encara no s'ha analitzat en profunditat, però serà superior a uns Jocs Olímpics al llarg d'aquests anys (...) i deixarà una empremta importantíssima a la ciutat", va assegurar.

"És una publicitat impagable", va afegir Valls, després de constatar que el certamen concentra les empreses més avançades d'aquest sector, que vénen carregades d'importants novetats per als pròxims anys i que tindrà influència en el futur.