Més vol que en la concessió del nombre d'estrelles dels hotels també es puntuï la qualitat de les ocupacions de l'establiment en qüestió, per la qual cosa sol·licitaran una modificació al Parlament de la Llei del Turisme de les Illes Balears.

Els diputats de Més al Parlament David Abril i Antonio Reus han presentat avui en roda de premsa una iniciativa parlamentària i han assenyalat que si es puntua, per exemple, que un hotel tingui capella o un assecador, la qualitat de l'ocupació també s'ha de tenir en compte.

Abril ha recordat que una de les principals denúncies de la seva formació en els darrers anys ha estat que el "rècord" en l'arribada de turistes a les Balears en les últimes temporades no ha vingut "acompanyada" per una millora de les condicions laborals dels milers d'empleats en aquest sector.

El partit econacionalista ha defensat que s'han d'establir per llei unes condicions mínimes en la qualitat de l'ocupació, un assumpte que Més analitzarà amb la resta de partits polítics i d'agents socials de l'arxipèlag.