Una trentena d'emprenedors al programa YUZZ 2017

19.01.2017 | 12:12
Una trentena d'emprenedors al programa YUZZ 2017

El programa d'emprenedoria YUZZ 2017 ha arrancat a Girona: el centre YUZZ de la capital acull aquesta setmana a les instal·lacions del Parc Científic i Tecnològic de la UdG els 27 joves emprenedors que han estat seleccionats perquè en els pròxims cinc mesos desenvolupin les seves idees amb l'assessorament d'un grup d'experts en innovació i models de negoci.

La innovació és el denominador comú dels 18 projectes que es desenvoluparan en el centre YUZZ en aquesta edició – seleccionats entre 33 candidatures– i que pertanyen a sectors com el de les aplicacions web, el dels videojocs o el del Big Data. Gràcies a l'itinerari formatiu que ofereix el programa, els yuzzers aprendran tècniques per millorar les habilitats comunicatives, per dissenyar un pla econòmic financer i per conèixer estratègies de lideratge, motivació i treball en equip. El pròxim 26 de gener s'entregaran els premis de l'última edició del programa, a la seu de la Fundació Princesa de Girona.

La Fundació Princesa de Girona és partner global de Santander YUZZ per a tota Espanya i col·labora en la seva implantació a les comarques gironines conjuntament amb l´Ajuntament de Girona i la Universitat de Girona. També hi donen suport l´AENTEG, coordinant el programa a Girona, la fundació Secot i el Parc Científic i Tecnològic de la UdG.

El programa Santander YUZZ que promou el Banco Santander a través de Santander Universidades i coordina el Centre Internacional Santander Emprendimiento (CISE) es desenvolupa a tot l´Estat espanyol i premia els creadors dels millors projectes amb un viatge a Silicon Valley i l´opció de rebre 60.000 euros de finançament per impulsar la seva idea de negoci.

El projecte Santander YUZZ va néixer el 2009 amb dos centres, un a Barcelona i un a Madrid. Vuit anys després, aquesta iniciativa ja compta amb 52 centres repartits per tota Espanya amb més de 1.000 participants en cada edició. Aquesta serà la setena edició a Girona del programa YUZZ que ja ha permès formar a més de 120 joves emprenedors.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Economia

La CE investiga si la compra de Monsanto per Bayer perjudica la competència

La Comissió Europea (CE) va informar ahir que ha obert una investigació en...

Uniqlo llança la seva primera botiga per internet a Espanya

La cadena nipona de roba Uniqlo ha llançat la seva plataforma de venda per internet en...

El sou mitjà cau un 0,2% a Catalunya i se situa en 1.720 euros

El sou mitjà català ha perdut un 0,2% interanual i es queda en 1.720 euros mensuals,...

Enllaços recomanats: Premis cinema