CaixaBank obre un centre d'empreses a Cassà per atendre el sud de Girona

Dona servei a més de 800 empreses amb una facturació anual superior als 2 milions d'euros

21.04.2017 | 07:16
L´equip del tercer centre d´empreses de CaixaBank amb el director Blai Morera, al centre.

CaixaBank ha obert un centre d'Empreses a Cassà de la Selva, amb l'objectiu de reforçar el servei que presta als empresaris gironins i potenciar la proximitat. El nou centre, que dirigeix Blai Morera, disposa d'un equip d'experts en negoci empresarial de 10 persones i dóna servei a més de 800 empreses amb facturació anual superior als 2 milions d'euros de les comarques de la Selva, el Gironès i el Baix Empordà.

El Centre d'Empreses Girona Sud de CaixaBank, que s'ubica al Passeig del Ferrocarril de Cassà de la Selva, facilita als clients una atenció especialitzada i de proximitat. Els gestors i especialistes ofereixen orientació sobre fórmules de finançament, gestió de tresoreria, serveis i mercats nacionals i internacionals, entre d'altres àmbits de negoci.

El nou centre d'Empreses gestiona un volum de negoci superior als 180 milions d'euros. Entre els seus clients destaquen les empreses dels sectors agroalimentari i serveis, els de major pes a l'economia de les comarques gironines.

El director del centre, Blai Morera, destaca que l'entrada en funcionament del Centre d'Empreses Girona Sud «permetrà respondre de manera més ràpida i eficient a les necessitats que tenen els empresaris gironins».

El de Cassà de la Selva és el tercer centre d'empreses de CaixaBank a la província de Girona després del de Girona ciutat i del de Girona Nord, ubicat a Figueres.

CaixaBank disposa avui d'una de les majors quotes de penetració en el sector d'empreses a nivell de l'Estat: el 45% de les empreses espanyoles són clients de l'entitat financera segons FRS.

El model de servei per a banca d'empreses de CaixaBank es basa en la relació a llarg termini amb els clients a través d'un servei especialitzat, que ha permès reforçar el negoci i augmentar les quotes de mercat en factoring, confirming i comerç exterior. CaixaBank és una de les entitats líders en oferir assessorament en comerç exterior, aportant solucions financeres que facilitin les exportacions i importacions dels clients. En total, la xarxa exterior de CaixaBank ofereix cobertura en més de 50 països i acords amb 2.500 bancs internacionals.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Economia

La pensió mitjana a Girona creix un 2,3% al juliol fins als 842,59 euros

L'import mitjà a Catalunya ha pujat un 2% aquest juliol respecte al mateix mes del 2016

El Govern incrementarà el nou cànon digital entre un 10 i un 20%

El Govern incrementarà el nou cànon digital entre un 10 i un 20%

?La sentència del Tribunal Constitucional obliga l'Executiu a retornar entre 34 i 37 milions...

Catalunya es conjura perquè la seva indústria suposi el 25% del PIB el 2020

El Govern català i els principals sindicats i patronals catalanes van segellar ahir el...

CaixaBank i la FOEG renoven l´acord per impulsar la formació

CaixaBank i la FOEG renoven l´acord per impulsar la formació

CaixaBank i la Federació d'Organitzacions Empresarials de Girona (FOEG) han renovat l'acord...

Enllaços recomanats: Premis cinema