CaixaBank incrementa un 26% el finançament a clients particulars de Girona

El préstec al consum augmenta fins als 39,5 milions d'euros, un 54% més que el primer trimestre de 2016

18.05.2017 | 10:38
CaixaBank incrementa un 26% el finançament a clients particulars de Girona

CaixaBank ha aprovat la concessió de noves operacions de finançament a particulars de la província de Girona per valor de 87,3 milions d'euros durant el primer trimestre del 2017. Els 87,3 milions d'inversió creditícia representen un increment del 26% respecte al mateix període de l'any anterior.

L'increment més destacat en el finançament del client particular s'ha produït en els préstecs al consum. De gener a març d'aquest 2017 s'han formalitzar noves operacions per valor de 39,5 milions d'euros a la província de Girona, xifra un 54% superior a les operacions tancades al mateix període del 2016.

Destaca també l'evolució del crèdit total de préstecs hipotecaris, que de gener a març del 2017 han crescut 4 milions d'euros a Girona (s'han formalitzat noves operacions per valor de 47,8 milions d'euros), el que representa un augment del 9% respecte al primer trimestre del 2016.

El director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, va destacar que «les xifres confirmen la recuperació de l'economia». Masana es mostra esperançat perquè «es mantingui aquesta inèrcia positiva en la recuperació del crèdit que permeti seguir impulsant el creixement del consum i la inversió a les comarques gironines».

CaixaBank, entitat líder a l'Estat amb una quota de penetració de particulars del 29,5%, disposa a la província de Girona de més de 501.000 clients particulars, als quals dona servei des d'una xarxa de 147 oficines a més dels canals online i de banca mòbil. El servei de CaixaBank a Girona es completa amb un centre de Banca Privada i tres centres d'empreses.

A més, CaixaBank disposa a la província de Girona de dos oficines A i cinc oficines Store. Les oficines Store pretenen donar resposta als comportaments i necessitats dels clients actuals i aproximar-se al món de comerç retail, tot millorant l'experiència de compra del client dins de l'oficina.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema