La filial espanyola del fabricant d'accessoris, roba i calçat esportiu Puma ha traslladat la seva seu de Barcelona a Madrid, segons consta en el Butlletí Oficial del Registre Mercantil (Borme). També ho ha fet la companyia d'anuncis classificats i d'ofertas de treball Schibsted Spain, propietària de portals com Vibbo, Infojobs, Fotocasa o Milanuncios.

Puma es trasllada de Cornellà de Llobregat (Barcelona) al número 45 de José Abascal (Madrid). A Espanya, la facturació de la companyia va aconseguir els 60,2 milions d'euros el 2016. A nivell global, les vendes de la companyia superen els 3.626 milions d'euros.

Per la seva banda, Schibsted Spain ha canviat la seva seu de Sant Cugat del Vallès (Barcelona) al número 59 del carrer Hernani (Madrid). És l'empresa d'anuncis classificats més gran d'Espanya i compta amb les marques Vibbo, InfoJobs, Fotocasa, Habitaclia, Coches.net, Motos.net i Milanuncios.

Una altra empresa que ha oficialitzat el seu canvi de seu fora de Catalunya ha estat CO Sociedad de Gestión y Participación, l'accionista majoritari del Grup Catalana Occidente. En les últimes setmanes s'han anat publicant els canvis de seu d'algunes de les seves filials a través de les quals participa en la companyia, així com d'algunes divisions de Grup Catalana Occidente. L'última va ser la de la filial d'assegurances, que va tenir lloc aquest dimarts. El hòlding, que va facturar 21,3 milions d'euros el 2016, es trasllada al número 4 del passeig de la Castellana (Madrid).

Així mateix, la filial espanyola de Luxottica Spain, fabricant d'ulleres per a marques com Emporio Armani, Burberry, Bulgari, Chanel, Dolce & Gabbana, Michael Kors, Polo Ralph Lauren, Prada, Ray-Ban, Valentino, Versace i Vogue, entre altres, es trasllada a la Vía de los Poblados, a Madrid.

Altres companyies que han canviat la seva seu social de Catalunya a Madrid han estat la filial de serveis de Gas Natural; Nueva Insignia, matriu de Laboratorios Leti; Wrigley, comercializadora de llaminadures del grup Mars; Galma Capital, societat de Pronovias; l'empresa familiar Quesos Manso, especialitzada en la importació i distribució de productes làctics internacionals; el grup Parcs d'Atraccions, i Eira AIE i Higea Biotech AIE, del grup Inveready Asset Management, que ja es va mudar a Madrid la setmana passada.

En total, el Borme recull aquest 1 de febrer més de mig centenar de trasllats de domicili social fora de Catalunya.