La candidata de Ciutadans el 21-D, Inés Arrimadas, creu que l'expresident i cap de llista de Junts per Catalunya, Carles Puigdemont, «no pot tenir una altra oportunitat» al capdavant del Govern, perquè «tornarà a fer el mateix»: «La millor solució per als catalans és que no sigui president».

Arrimadas i el president de Ciutadans, Albert Rivera, es van reunir ahir a Barcelona amb dirigents de la patronal catalana Foment del Treball, trobada en què van analitzar la situació política i en el que la formació taronja ha exposat el seu pla de xoc perquè tornin les empreses a Catalunya.

En declaracions als mitjans des de la trobada, Arrimadas va defensar la necessitat d'un nou govern a Catalunya, que «canviï la incertesa per la certesa, les polítiques absolutament fora de la llei per la seguretat jurídica i que acabi amb la confrontació social».

«Cada vegada que Puigdemont parla en nom de Catalunya, les empreses se'n van i empitjora la nostra imatge en el món», va dir. Per això, considera que no se li pot donar «una altra oportunitat» a Puigdemont al capdavant de l'executiu català, perquè si «governen els mateixos tornaran a fer el mateix»: «La millor solució que podem donar als catalans és que Puigdemont no sigui president», va afegir. La candidata a la presidència de la Generalitat, en aquest sentit, va apel·lar al cap de llista del PSC, Miquel Iceta, per obrir una «nova etapa d'estabilitat».