La victòria dels partits independentistes també es va produir al Senat, ja que ERC i Democràcia i Llibertat van empatar tot obtenint dos representants cadascun. El PSC va perdre l'únic escó que tenia i PP, En Comú Podem, Ciutadans i Unió tampoc van obtenir representació.

El veterà Joan Bagué (DL) va ser el senador gironí més votat. Amb el 85% escrutat, Bagué, que és president de Convergència a Girona i durant aquest mandat ja ha estat senador, superava els 71.000 suports (prop d'un 10% del total).

En segon lloc va quedar el cap de llista d'ERC, l'exalcalde de Sant Pere Pescador Jordi Martí, que amb el mateix percentatge escrutat se situava en els 68.000 vots (un 9,64%). Martí, que s'estrenava com a cap de llista al Senat, va aconseguir recuperar per als republicans una representació que no tenien des dels temps de l'Entesa Catalana de Progrés. L'any 2011, ERC de Girona es va quedar fora del senat.

La tercera senadora va ser la jove regidora banyolina Clàudia Massó, també de DL, que va aconseguir uns 65.000 sufragis. I pel que fa el quart, durant bona part de la nit va ser Pere Saló (DL), tot i que a última hora el republicà Quim Ayats va anar-li retallant distància i a l'hora de tancar aquesta edició, amb més d'un 98% escrutat, Ayats era el quart senador de les comarques gironines. La diferència entre ell i Saló era de cent vots.

Tampoc va aconseguir el seu bitllet a Madrid Elisenda Pérez, la regidora d'Avancem a Calonge que també es presentava per Esquerra. En aquest cas, es va quedar amb uns 55.000 suports.

La següent de la llista va ser la candidata de Podem, Deborah Coll, que va aconseguir uns 55.000 vots. Per la seva banda, la candidata socialista, Cristina López, només va aconseguir ser vuitena, perdent així la representació que el PSC havia tingut en els darrers anys al Senat, tant en el seu moment amb l'Entesa com amb Rafael Bruguera en aquest darrer mandat. López va obtenir uns 33.000 suports.

Les següents posicions de la llista van ser per als altres candidats del PSC i Podem, mentre que els representants de PP i Ciutadans van quedar més enrere. Els candidats populars van rondar les 21.000 paperetes i els de Ciutadans en van obtenir unes 18.000 cadascun.

El Partit Animalista -PACMA- va donar la sorpresa i va col·locar el seu cap de llista, Josep Torres, per davant d'Unió Demòcratica. El candidat democristià amb millors resultats va ser Pere Maluquer, però es va quedar per sota dels 4.500 vots. UPyD va ser el partit amb menys suports de la demarcació.