Les apostes organitzades a Internet amb vista a les eleccions generals segueixen donant per feta la victòria del PP i de Mariano Rajoy, sense oferir tan sols benefici als qui realitzin apostes en l'esmentat sentit, i fins i tot apunten a un resultat del PP per damunt dels 183 escons, amb el PSOE per sota de 125.

Fins a cinc cases d'apostes han posat en marxa juguesques relacionades amb les eleccions. La pregunta de quin partit guanyarà, posada en marxa per Sportingbet i per William Hill, no té misteri i la resposta és àmpliament majoritària per al PP, de tal manera que l'apostant només aconseguiria una lliura de benefici a partir d'una posta de 25 lliures (1/25) en el cas de William Hill, o fins i tot de 100, en el SportingBet.

Per contra, per una hipotètica victòria del PSOE, a Sportingbet es pagarien vuit lliures per cadascuna que s'inverteixi, dos més que fa quinze dies, fet que indica que cada vegada es veu més improbable. En l'altra casa d'apostes ofereixen fins a nou per aposta.

En un sentit similar passa amb l'aposta sobre qui serà el pròxim president del Govern que ha posat en marxa Betfair. Mariano Rajoy apareix tan destacat que només rendiria dos cèntims per cada euro apostat, un menys que fa quinze dies i cinc menys que fa un mes. La victòria de Rubalcaba es veu tan poc probable que ofereix un dividend de 22 euros per aposta, dos més que fa dues setmanes.

Per la seva part, Unibet ha organitzat una subhasta sobre el resultat en escons del PSOE i del PP. Segons les apostes realitzades fins ahir, les opcions més probables per al PP són més de 183 escons, o bé entre 176 i 183, en qualsevol cas a la majoria absoluta. Al PSOE se li calculen entre 117 i 125 diputats, o bé entre 111 i 116 escons.