Un ferri de passatgers ha xocat aquest dimecres contra el moll del sud de Manhattan, a Nova York, provocant almenys 57 ferits, alguns de diversa consideració, segons informa el 'New York Times'. El transbordador, que connectava en hora punta Nova Jersey amb el sud de Manhattan, transportava 326 passatgers i 6 membres de la tripulació, segons una portaveu de la Guàrdia Costanera. De moment, es desconeixen les causes exactes de l'accident, i els testimonis citats a la premsa dels Estats Units apunten que el ferri s'ha acostat al moll i hi ha xocat de sobte, provocant que alguns passatgers, que ja eren de peu per baixar de l'embarcació, sortissin disparats per la força de l'impacte.

La cadena de televisió CNN informa citant les autoritats novaiorqueses que entre els 57 ferits a l'accident al ferri hi ha dues persones en estat "crític". L'any 2000 un ferri va patir un xoc similar a Staten Island, ferint un total de 36 persones. Però el pitjor accident amb aquest tipus de transbordadors va ser l'any 2003, en un incident en què van morir 11 persones i hi va haver 43 ferits.

Els testimonis citats per la premsa nord-americana asseguren que molts dels passatgers ja eren de peu per preparar-se per baixar del vaixell en el moment de l'accident, a les 8.45 hora dels Estats Units. El xoc ha arribat de forma completament sobtada, i moltes persones han sortit disparades a l'aire per la força de l'impacte. Les imatges que arriben de la zona de l'accident mostren diverses persones immobilitzades amb ferides al cap.