Una de les dues passatgeres mortes en l'accident de l'avió d'Asiana Airlines ocorregut dissabte a San Francisco va poder ser atropellada per un vehicle d'emergències, després de sortir disparat de l'aparell, van confirmar ahir les autoritats.

Les dues víctimes mortals de l'accident sofert pel Boeing 777 de la companyia, en el qual hi va haver 181 ferits -vuit en estat crític, dos d'ells amb paràlisis per lesions vertebrals-, eren dos estudiants xineses de 16 anys, identificades com Ye Meng Iuan i Wang Lin Jia.

Una d'elles va poder ser escupida de l'aparell quan aquest va topar contra el dic de la badia i va començar a trencar-se, va explicar el forense del comtat de San Mateo, Robert Foucrault. L'altra jove va ser trobada entre les restes de l'aparell, prop d'un tobogan d'evacuació.

El diari San Francisco Chronicle va indicar que la segona víctima va poder ser atropellada pels primers vehicles d'emergència que van acudir al rescat. La portaveu del cos de bombers de San Francisco, Mindy Talmadge, va confirmar que la jove "tenia ferides que apuntaven a l'atropellament d'un vehicle".

Per confirmar-ho s'està a l'espera de l'autòpsia, el resultat de la qual es coneixerà avui.