Les Forces Aèries turques van llançar una segona operació de bombardeig de posicions del grup armat Estat Islàmic a Síria. Es tracta del segon atac consecutiu després dels bombardejos de la matinada de divendres, que depenent de les fonts van deixar entre nou i 35 gihadistes morts.

En aquesta operació dins de territori sirià estarien participant un nombre indeterminat de caces F-16 de la base militar de Diyarbakir. Alguns mitjans indiquen que les forces aèries turques també han bombardejat posicions del grup armat Partit dels Treballadors del Kurdistan (PKK) al nord de l'Iraq.

En aquest sentit, nombrosos caces turcs van bombardejar durant la nit refugis del PKK al nord de l'Iraq. Els avions van llançar munició clàssica i moderna contra refugis, coves, dipòsits i punts logístics del PKK a set zones del nord de l'Iraq, entre elles les muntanyes Kandil, on es troben les casernes centrals de la guerrilla.

Turquia està preparant un tercer atac contra l'Estat Islàmic a Síria i un altre contra les posicions del proscrit PKK al nord de l'Iraq, segons va anunciar el primer ministre turc, Ahmet Davutoglu. "Hem donat instruccions per a una tercera onada d'operacions a Síria i una segona onada a l'Iraq. Aquestes operacions continuaran des de l'aire i des de terra", va dir.