El jutge de vigilància penitenciària 2 de Sevilla va autoritzar un nou permís de sis dies a la cantant Isabel Pantoja, que compleix una condemna de dos anys per blanqueig de capitals a la presó de dones d'Alcalá de Guadaíra (Sevilla). La data de l'inici del permís, que seria el segon de la cantant després del quatre dies que va concloure el 5 de juny, és competència del centre penitenciari d'Alcalá de Guadaíra.

La decisió de concedir-li el permís s'adopta perquè així «correspon al criteri general que s'aplica al segon permís d'un intern», va explicar el Tribunal Superior de Justícia d'Andalusia en un comunicat.

La sol·licitud d'aquest segon permís havia arribat al jutjat amb els informes favorables de la junta de tractament del centre penitenciari i de la Fiscalia. En no haver-hi cap canvi en la situació de la interna, el segon permís es regeix pels mateixos criteris que el primer, va afegir el TSJA, abans d'apuntar que, un cop autoritzat, s'envia al centre penitenciari de dones d'Alcalá de Guadaíra, que ha de fixar la data del seu inici. Es dóna la circumstància que el proper diumenge 2 d'agost la cantant celebra el seu 59 aniversari.