La cap de personal del PP, Milagros Puentes, ha estat citada el 22 de desembre per prestar declaració com imputada en relació a la denúncia que va interposar contra ella l'extresorer del partit Luis Bárcenas per haver-hi suposadament aportat un document fals en el judici sobre el seu acomiadament.

En la seva denúncia, que ha estat admesa pel Jutjat d'Instrucció 2 de Madrid, Bárcenas acusava a Puentes d'haver mentit en relació amb el plet de l'extresorer per acomiadament improcedent i en el qual el reclamava la seva readmissió en el partit.

Dins d'aquest procediment, Bárcenas va aportar un document datat el 12 de febrer de 2010, segellat pel PP i signat per Puentes pel qual demanava la seva readmissió després de la seva excedència com a senador.

Referent a això, Puentes va assegurar «que l'esmentat escrit mai li ha estat lliurat, remès o exhibit pel seu remitent (Bárcenas), i no ha posat en el mateix segells o signa una acreditació de la seva recepció». Segons la denúncia de Bárcenas, Puentes, «en contra de l'evident, manifesta davant notari no haver signat el document aportat» per l'extresorer.

Per Bárcenas, amb això la cap de personal del PP «comet una falsedat en negar la veracitat d'un fet i tot això amb l'única finalitat de provocar un error en el tribunal» que havia de resoldre el seu recurs contra la sentència d'un jutjat social de Madrid que li denegava la seva readmissió en el partit.

Després de la presentació de la denúncia, el jutge Arturo Zamarriego, ha citat a Puentes com imputada per al pròxim 22 de desembre a les deu hores del matí, dos dies després de les eleccions generals.