El president de Ciutadans, Albert Rivera, va respondre a unes declaracions del líder del PSOE, Pedro Sánchez, sobre un pacte postelectoral de Ciutadans amb el PP i va afirmar que la seva formació no donarà suport a un govern liderat pel president, Mariano Rajoy, ni pel candidat socialista.

Rivera, que va participar en una xerrada amb estudiants a la Universitat Camilo José Cela, va demanar als ciutadans que jutgin la credibilitat del líder del PSOE i la seva pels fets i va preguntar a qui donarà suport Sánchez, si al PP o a Ciutadans, "perquè les enquestes els donen tercers".

El secretari general del PSOE havia dit hores abans que no té "cap dubte" que Ciutadans farà president Rajoy si aquest partit i el PP sumen majoria absoluta, "tot i que Rivera diu no amb la boca petita". El president de Ciutadans va instar el líder del PSOE a decidir si donarà suport a Ciutadans o optarà per un "pacte pel bipartidisme decadent" amb el PP.

El president de Ciutadans és l'espanyol que més "influeix i estimula" Europa, segons una llista de líders i pensadors dels Vint-i-vuit que publica el diari Politico i que situa el polític en el setè lloc de la llista europea.

Rivera va presentar una demanda contra el cofundador de Podem, Juan Carlos Monedero, per "intromissió il·legítima en el dret" al seu honor. La demanda contra Monedero ha estat presentada davant el tribunal de primera instància de Barcelona i sol·licita una indemnització de fins a 30.000 euros.

Durant una xerrada organitzada per la revista satírica Mongolia, Monedero va assegurar que havia vist Rivera "molt excitat" i, posteriorment, es va passar el dit per sota el nas i va aspirar repetidament, en un gest que alguns mitjans van interpretar com una simulació d'esnifar droga.