Els diputats de Podem renunciaran a la targeta per als taxis o a l'internet gratis

05.01.2016 | 07:08

El Consell Ciutadà Estatal de Podem va acordar, en la seva reunió de diumenge, que tots els diputats de la formació hauran de renunciar a privilegis com les pensions a exparlamentaris, la targeta de 3.000 euros per a taxis o el pagament d'internet al domicili al qual es desplacin. En aquest paquet de renúncies s'inclou limitar tant els seus salaris com les indemnitzacions rebudes per allotjament i manutenció.
El Consell Ciutadà Estatal, el màxim òrgan de direcció política de Podem entre assemblees, es va reunir a Madrid per analitzar l'actual moment polític després de les eleccions del passat 20 de desembre i decidir conjuntament les noves línies d'actuació. Després de la intervenció del seu líder, Pablo Iglesias, el Consell va debatre sobre les possibilitats que s'obren per a la constitució del Congrés.
Sobre els privilegis als quals hauran de renunciar, la direcció va recordar la limitació salarial (3 salaris mínims); que es complementa amb l'obligació de limitar també l'import rebut com a indemnització per despeses, que es fixa en un màxim de 850 euros per a allotjament per als parlamentaris que resideixin fora de Madrid.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema