Un militar de 33 anys i de Saragossa va morir ahir al caure per un barranc quan participava en les labors de cerca del muntanyenc saragossà de 36 anys José María García Fernández, desaparegut fa una setmana a la vall del riu Llaura. Es tracta de Víctor Martín Rebollo, casat i membre del IV Batalló d'Intervenció en Emergències (BIEM) de l'Unitat Militar d'Emergencia (UME), amb base a Saragossa.

El soldat es va precipitar per un barranc i va patir una caiguda de més de 40 metres en una zona propera a Sant Nicolás de Bujaruelo.Tant els metges de la pròpia UME com del servei 112 d'Aragó, va informar Defensa en una nota, van acudir immediatament en el seu auxili, sense que poguessin salvar la seva vida.

Després de donar l'ordre l'autoritat judicial de l'aixecament del cadàver del soldat, aquest va ser traslladat a l'Institut Anatòmic Forense de Saragossa per fer l'autòpsia.

Membres del IV BIEM participen des de fa tres dies, al costat d'especialistes de Muntanya de la Guàrdia Civil, en l'operatiu de cerca del muntanyenc desaparegut.

La veu d'alerta sobre la desaparició de l'excursionista saragossà es va donar sobre les 22.00 hores del dissabte dia 23 des del refugi de Bujaruelo, des del qual havia marxat a primeres hores del matí.