La Policia de l'Aràbia Saudita va anunciar que ha desmantellat una cèl·lula terrorista a la regió de la Meca, on es troba la ciutat més sagrada per als musulmans, prop de la qual va ser descobert un amagatall amb diversos sospitosos i armes. Almenys dos suposats terroristes van ser abatuts i altres dos es van immolar durant l'operació de seguretat, que continuava a l'hora de tancar aquesta edició.

El portaveu del ministeri, general Mansur al Turki, va assegurar que «el seguiment sobre el terreny i electrònic dels sospitosos va determinar l'existència d'un amagatall a la zona de Wadi Neaman», situada entre la ciutat santa de la Meca i la regió de Taif, a l'oest de l'Aràbia Saudita.

Les forces de seguretat van acudir a aquest amagatall i van envoltar el lloc, on es va produir un tiroteig amb els suposats terroristes en què van morir dos d'ells, mentre que dos es van immolar fent explotar els cinturons que portaven enganxats al cos. Cap civil ni uniformat va resultar ferit en aquesta operació policial.

Un altre presumpte amagatall de terroristes va ser descobert a la ciutat costanera de Yeda, al Mar Roig. Dos sospitosos van ser arrestats en aquest lloc i s'investiga si estan relacionats amb la cèl·lula terrorista de la Meca.