Dos agentes de la Policia de Houston, a Texas, van matar la matinada de dissabte un home que prèviament els havia apuntat amb una pistola al mig del carrer, segons informava la cadena local ABC-13. L'incident tenia lloc poc després de la matança que té commocionat el país. Segons testimonis recollits, l'home era de raça negra.

Els fets que van acabar amb la vida de l'home van passar de matinada, pels volts de les sis, quan els agents van veure aquesta persona que anava armada amb una pistola visible enmig del carrer.

Segons el que s'ha explicat des de la Policia de Houston, els agents van baixar del cotxe. Van demanar a l'home que tirés l'arma al terra. El sospitós hauria fet cas omís a les indicacions dels agents i en comptes d'això hauria alçat l'arma i els hauria apuntat.

Davant la reacció, els agents van disparar en repetides ocasions fins que l'home, del que fins ahir no s'havien facilitat més dades, hauria mort.

Denúncies per racisme

Les primeres informacions apunten que era un home de raça negra. És el que hauria manifestat un testimoni, Eric Puckett, a la cadena ABC-13. Que es tractava d'un home negre i que les persones de color "són un objectiu" a la zona.

L'incident, del que de moment no es coneixen més detalls, ha arribat en un moment d'indignació i dol i encesa la tensió racial als Estats Units per la matança del franctirador Micha Xavier Johnson, de 25 anys i afroamericà.