n Marvin Henriques Correia, amic i suposat còmplice del brasiler que va confessar l'assassinat de quatre membres de la seva família a Espanya, va ser posat en llibertat condicional i serà vigilat amb un dispositiu electrònic mentre la Justícia decideix la seva situació. Henriques Correia, contra qui la Policia brasilera va presentar càrrecs per «participació en el crim» arran dels missatges que va intercanviar per telèfon amb l'anomenat «esquarterador de Pioz», va abandonar dimecres la presó a l'estat de Paraíba (nord-est del Brasil) en la qual estava reclòs i es va comprometre a presentar-se davant la Justícia quan sigui requerit.

«La jutgessa responsable del cas va acceptar la nostra petició per revocar l'ordre de presó preventiva fins i tot abans d'analitzar un habeas corpus que havíem presentat per considerar que Marvin no constitueix una amenaça», va explicar el seu advocat, Sheyrner Asfora.

El defensor va afegir que Henriques Correia està complint la determinació judicial a casa, on haurà d'estar sempre abans de les deu de la nit, i que les autoritats ja li han col·locat una turmellera electrònica amb la qual serà vigilat. «Ara haurà d'esperar que la Justícia determini si accepta l'acusació presentada per la Policia i li obre un procés, o si arxiva el cas», va afegir l'advocat. Segons Asfora, abans d'obrir procés, la Justícia també haurà de tenir en compte el resultat dels exàmens de sanitat mental que van ser sol·licitats per la Fiscalia.