La Guàrdia Civil va intervenir abundant documentació de pagaments en B per a les campanyes del PP de Madrid al domicili de l'exgerent del partit autonòmic, Beltrán Gutiérrez. En aquesta documentació que està en poder de l'Audiència Nacional es fan constants referències a pagaments «sense IVA» i abonaments en metàl·lic.

Segons El Mundo, bona part d'aquesta documentació està relacionada amb el pla de mitjans de comunicació del PP durant les campanyes dels populars a Madrid. Els pagaments en B es refereixen a les campanyes municipals i autonòmiques de 2007. En concret, consta el pagament d'almenys 860.135 euros «sense IVA» en un dels documents intervinguts, referit a la «compra de mitjans», i «facturats» a Acciona (300.000 euros), G. Ortiz (150.135 euros) i Publibus (300.000).

Per altra banda, el ple del Congrés aprovarà avui per pràctica unanimitat la creació d'una comissió d'investigació parlamentària sobre el suposat finançament irregular del PP, proposada conjuntament pel PSOE, Units Podem i Ciutadans i a la qual finalment donarà suport també el PP en la votació. Els diputats populars votaran a favor de la creació d'aquesta comissió perquè el partit no s'oposa a que s'investiguin els seus comptes, tot i que considera a la vegada que el Congrés hauria de fiscalitzar també els de les altres formacions. El 8 de març, PSOE, Units Podem i Ciutadans van registrar la sol·licitud de creació d'aquesta comissió.