El líder laborista britànic, Jeremy Corbyn, va advocar per establir «noves prioritats de negociació» per a la sortida del Regne Unit de la UE, en presentar el programa del seu partit per a les eleccions generals del 8 de juny. La formació dirigida pel polític d'esquerres va ser la primera a presentar les seves propostes davant els comicis del proper mes, que se celebraran de manera anticipada després d'haver estat convocats inesperadament per la primera ministra, la conservadora Theresa May.

En un aplaudit discurs a Bradford (al nord del país), Corbyn va prometre «revertir» set anys d'austeritat si el seu partit aconsegueix imposar-se en la cita electoral, encara que els conservadors els avantatgen àmpliament en intenció de vot, segons els resultats dels últims sondejos d'opinió.

El Laborisme proposa, segons va emfatitzar el seu dirigent, un «programa d'esperança» i d'«oportunitats per a tots» davant de la campanya «basada en la por» que abandera May. Sobre el Brexit, Corbyn aposta per donar importància a mantenir l'accés al mercat únic i la unió duanera.