Les primeres dades confirmen les hipòtesis. Lucía Vivar va morir d'un fort cop al cap, després de l'anàlisi forense realitzat d'urgència la petita. L'informe descarta altres lesions en el cos, de manera que l'opció més probable és que que fos colpejada pel tren. Els investigadors, tot i que no descarten res encara, consideren que Lucía, la nena de tres anys que va desaparèixer ahir a la nit a Pizarra i ha estat trobada sense vida aquest matí, va morir accidentalment.

Tot i que les indagacions continuen obertes, fonts pròximes al cas han assegurat a aquest diari que la inspecció ocular del lloc on ha estat localitzada i del propi cos fa pensar inicialment als agents que la petita ha mort com a conseqüència d'un cop al cap que el tren de Rodalies li ha donat en passar pel punt de la via, en el qual la nena s'havia arraulit després de passar diverses hores desorientada. Aquesta primera hipòtesi es veuria confirmada per l'autòpsia.

Segons aquesta teoria, la nena es va allunyar del bar L'Estació en què els seus pares estaven sopant ahir a la nit sense que aquests se n'adonessin i va caminar sola els tres quilòmetres de distància que el separaven de l'estació. Tot i que un dispositiu de mig miler de persones la buscava des de la mitjanit, no ha estat fins a les 7.10 de la matinada quan el maquinista d'un Rodalies que cobria la línia Álora-Màlaga ha vist el cos de la nena sobre la via i ha donat la veu d'alarma.

El mateix secretari d'Estat de Seguretat, José Antonio Nieto, ha incidit en aquesta línia d'investigació, assenyalant a un accident ocorregut després que la petita es desorientés.

"Sembla que s'imposa la teoria de l'accident per sobre de qualsevol altra", ha dit Nieto al Senat, on ha descartat "en principi" la hipòtesi que Lucía fora segrestada.